Ett kommunikationskoncept

WKND by HBG

Vilken bra stad Helsingborg är! Fantastiska restauranger, bra och varierad shopping, intressanta museer, stort kulturutbud, spännande aktiviteter för vuxna och barn, nära till hav, naturupplevelser, rekreation, lyxig avslappning och mycket annat.

När man tänker efter så är ju Helsingborg faktiskt den perfekta destinationen för weekendresan, eller hur? Lagom stor, lätt att ta sig fram i, tätt mellan krogarna – och 20 minuter till ett annat land. Hur mycket London, New York, Paris eller Barcelona hinner du egentligen på en helg? Inte så mycket. Men hur mycket Helsingborg? Jo, väldigt mycket om du ligger i.

Vi vill att Helsingborg ska vara Sveriges trevligaste stad att tillbringa en weekend i. Vi tror att vi kan nå målet om vi hjälps åt. Kommunikationskonceptet WKND by HBG är därför fritt att använda för alla som på något sätt arbetar med turistnäringen i Helsingborg. Och med weekend menar vi ett tillstånd av avkoppling, njutning och nöje som inte nödvändigtvis måste utspela sig mellan fredag och söndag. I Helsingborg är det ju faktiskt weekend nästan jämt! 

Dela med dig av staden

Behöver du material om Helsingborg?

Du har, tillsammans med andra företag inom besöksnäringen i Helsingborg eller ensam, bestämt dig för att skapa en tematiserad WKND och behöver marknadsmaterial till detta. På sidan Sharing Helsingborg kan du ladda ner texter, bilder och logotyper. Bra va?